Outside Living
                                          


Smit Veranda's en Overkappingen

Apeldoorn


Welkom op onze website 

Heeft u zelf wel eens gedroomd van een veranda aan uw huis of in uw tuin? 

Dan zit u bij Smit Veranda’s en Overkappingen goed! Een houten veranda biedt huiselijke comfort, en is een aanwinst voor alle seizoenen. Een veranda of overkapping aan uw huis of vrijstaand geeft leefplezier, verlengt het buitenseizoen en het is een heerlijke plek om met familie en vrienden samen te zijn.    Bovendien geeft een veranda of overkapping uw woning meerwaarde.

Wij bouwen alle soorten buitenverblijven in Douglas/Lariks/Eiken/Hardhout

en met Steenstrips, 95% daarvan is maatwerk.

Wij komen hiervoor vrijblijvend bij u langs om te zien wat uw wensen zijn en ontvangt u een offerte op maat.

Ziet u bijvoorbeeld een veranda op internet dan maken wij deze 1 op 1 na of passen deze  aan naar uw wensen.

Deskundig advies en vertrouwd bouwen (alles onder één dakBij ons is ieder project uniek, wij bouwen alles zelf o.a. Tuinaanleg, grondwerk, fundering, elektra, bestrating, houten vloeren, schuttingen en haarden. Een totaal plaatje met maar één aanspreekpunt. Wij staan bekend om onze ervaring, de creativiteit en oplossingsgerichtheid, wij zien mogelijkheden waar andere het laten afweten. 

Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen op de site, mocht u vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Voor de nodige info verwijs ik u naar de contactpagina.

Tot ziens

met vriendelijke groet,

Team Smit veranda's en overkappingen

 

 

 

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Lody en Hilda Willemsen
18-05-22 12:12:02
We hebben een tuinkamer aan het huis laten realiseren door Jordi Smit. Vanaf contact 1 tot en met de laatste handelingen zijn verlopen op basis van afspraak. Snel kunnen schakelen vanuit wens en meedenken in nog betere oplossingen kenmerken Jordi. Binnen 5 weken heeft hij onze lange droom kunnen realiseren.
Tuinkamer met sfeerverlichting, schuifpui, raampartij, open haard, barbecue en tegelwerk. Hoogwaardige afwerking.
Wat kenmerkt Jordi:
- afspraken nakomen
- ideeën aandragen en advies
- oplossingsgericht
- praktisch inzicht
- vakman
- snelheid van werken
- makkelijk in de omgang
- bereikbaarheid

We kunnen Jordi aanbevelen. Als u een kijkje wil nemen, neem gerust contact op!
Joep & Evelien
25-04-22 19:47:24
Jordi heeft onze wensen en vragen vertaald in een prachtige veranda. Hij denkt goed mee, werkt netjes en snel, netjes en vlot in de communicatie. Kleine wijzigingen en aanpassingen in overleg allemaal mogelijk. Het is dat ik er nu al eentje hebt staan!
henkjan en Danielle perdon
07-10-21 20:28:23
We zijn super tevreden over het geleverde werk. Jordi is een vakman die meedenkt en met goede adviezen komt. Prettige vent die precies weet wat hij doet. een aanrader dus !!
Ingrid Morskieft
02-02-20 15:14:19
Ronduit vakwerk! Precies wat wij voor ogen hadden en meer! Meedenken, vinden van oplossingen, oog voor detail en stijl. Absoluut een aanrader. Hij leverde een volledig geïsoleerd tuinhuis met ramen, vloerverwarming, afwerking en verlichting. Prijs en kwaliteit zijn prima in balans!
Cindy en Maurice
23-10-18 15:34:16
We waren al langere tijd op zoek naar iemand die voor ons een overkapping kon bouwen met een afwijkende vorm. Hierbij wilde we het originele tuinontwerp in stand houden. Na de eerste contacten met Jordi hadden we er alle vertrouwen in iemand gevonden te hebben die invulling kon geven aan ons plan. Afwijkende vorm, een kleine schuur, lichtkoepel, bestrating, verlichting,.. alles was mogelijk. Het eindresultaat voldoet volledig aan onze verwachting en we zijn zeer tevreden over de deskundigheid, perfectionisme en vriendelijkheid van Smit veranda’s. Jordi en Bob top job done!

Nogmaals dank Cindy en Maurice
Tonen: 5  10   20Aan de inhoud van de website kan geen rechten worden ontleend.