Outside Living
                                          


Smit Veranda's en Overkappingen

Apeldoorn


Welkom op onze website 

Heeft u zelf wel eens gedroomd van een veranda aan uw huis of in uw tuin? 

Dan zit u bij Smit Veranda’s en Overkappingen goed! Een houten veranda biedt huiselijke comfort, en is een aanwinst voor alle seizoenen. Een veranda of overkapping aan uw huis of vrijstaand geeft leefplezier, verlengt het buitenseizoen en het is een heerlijke plek om met familie en vrienden samen te zijn.    Bovendien geeft een veranda of overkapping uw woning meerwaarde.

Wij bouwen alle soorten buitenverblijven in Douglas/Lariks/Eiken/Hardhout

en met Steenstrips, 95% daarvan is maatwerk.

Wij komen hiervoor vrijblijvend bij u langs om te zien wat uw wensen zijn en ontvangt u een offerte op maat.

Ziet u bijvoorbeeld een veranda op internet dan maken wij deze 1 op 1 na of passen deze  aan naar uw wensen.

Deskundig advies en vertrouwd bouwen (alles onder één dakBij ons is ieder project uniek, wij bouwen alles zelf o.a. Tuinaanleg, grondwerk, fundering, elektra, bestrating, houten vloeren, schuttingen en haarden. Een totaal plaatje met maar één aanspreekpunt. Wij staan bekend om onze ervaring, de creativiteit en oplossingsgerichtheid, wij zien mogelijkheden waar andere het laten afweten. 

Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen op de site, mocht u vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Voor de nodige info verwijs ik u naar de contactpagina.

Tot ziens

met vriendelijke groet,

Team Smit veranda's en overkappingen

 

 

 

Gastenboek

Lody en Hilda Willemsen
18-05-22 12:12:02
We hebben een tuinkamer aan het huis laten realiseren door Jordi Smit. Vanaf contact 1 tot en met de laatste handelingen zijn verlopen op basis van afspraak. Snel kunnen schakelen vanuit wens en meedenken in nog betere oplossingen kenmerken Jordi. Binnen 5 weken heeft hij onze lange droom kunnen realiseren.
Tuinkamer met sfeerverlichting, schuifpui, raampartij, open haard, barbecue en tegelwerk. Hoogwaardige afwerking.
Wat kenmerkt Jordi:
- afspraken nakomen
- ideeën aandragen en advies
- oplossingsgericht
- praktisch inzicht
- vakman
- snelheid van werken
- makkelijk in de omgang
- bereikbaarheid

We kunnen Jordi aanbevelen. Als u een kijkje wil nemen, neem gerust contact op!
Joep & Evelien
25-04-22 19:47:24
Jordi heeft onze wensen en vragen vertaald in een prachtige veranda. Hij denkt goed mee, werkt netjes en snel, netjes en vlot in de communicatie. Kleine wijzigingen en aanpassingen in overleg allemaal mogelijk. Het is dat ik er nu al eentje hebt staan!
henkjan en Danielle perdon
07-10-21 20:28:23
We zijn super tevreden over het geleverde werk. Jordi is een vakman die meedenkt en met goede adviezen komt. Prettige vent die precies weet wat hij doet. een aanrader dus !!
Ingrid Morskieft
02-02-20 15:14:19
Ronduit vakwerk! Precies wat wij voor ogen hadden en meer! Meedenken, vinden van oplossingen, oog voor detail en stijl. Absoluut een aanrader. Hij leverde een volledig geïsoleerd tuinhuis met ramen, vloerverwarming, afwerking en verlichting. Prijs en kwaliteit zijn prima in balans!
Cindy en Maurice
23-10-18 15:34:16
We waren al langere tijd op zoek naar iemand die voor ons een overkapping kon bouwen met een afwijkende vorm. Hierbij wilde we het originele tuinontwerp in stand houden. Na de eerste contacten met Jordi hadden we er alle vertrouwen in iemand gevonden te hebben die invulling kon geven aan ons plan. Afwijkende vorm, een kleine schuur, lichtkoepel, bestrating, verlichting,.. alles was mogelijk. Het eindresultaat voldoet volledig aan onze verwachting en we zijn zeer tevreden over de deskundigheid, perfectionisme en vriendelijkheid van Smit veranda’s. Jordi en Bob top job done!

Nogmaals dank Cindy en Maurice
L Kleine
06-08-18 15:42:26
Jordi kent geen problemen, maar denkt in oplossingen. Vragen werden deskundig en zelfverzekerd beantwoord. Daarnaast droeg hij ook ideeën aan waar wij zelf nog niet over nagedacht hadden.
Onze wensen heeft Jordi samen met Bob tot het kleinste detail en op de millimeter uitgevoerd.
Supersnel en zeer secuur werk.
De communicatie verliep vlot, “nazorg” werd geleverd en we genieten volop van onze “Cave” met spotjes en buitenkeuken. Het aangebouwde schuurtje erbij is ideaal.
Nogmaals dank Jordi!!!
Freek en Caroline
04-08-18 22:31:32
Wat zijn blij met onze nieuwe schuur met veranda helemaal op maat gemaakt door Jordi. Jordi nam alle tijd om onze wensen door te nemen en had tijdens die gesprekken ook hele goede tips. De beste ideeën kwamen van Jordi, wat we zelf nooit hadden kunnen bedenken.
De veranda en schuur zijn werkelijk prachtig geworden, met mooie materialen gemaakt en iedereen die het heeft gezien geeft ook aan hoe goed afgewerkt alles is.
Daarnaast waren de 2 weken dat er gebouwd werd, fijne weken, waarin de aanwezigheid erg professioneel was en ook echt gezellig.

Kortom, wil je een veranda/­schuur/­overkapping oid, dan moet je echt bij Jordi zijn!
Paul en Wilma Mossink
08-07-18 16:49:02
Wij zijn heel blij met de overkapping en tuinpoort die Jordy bij ons heeft geplaatst. De overkapping is zeer professioneel en geheel naar onze wens in jaren 30 stijl op maat gemaakt. Hij denkt mee en geeft zeer goede adviezen, echt iets waar je iets mee kunt. Wij genieten iedere dag van onze overkapping en zijn heel blij, dat wij Jordy gevraagd hebben om dit te realiseren en zullen hem, door zijn vakmanschap dan ook bij
iedereen aanbevelen.
Ivo en Angelique van Dam
03-07-18 17:54:53
We zijn superblij met onze -op maat gemaakte- veranda!

Jordi nam vooraf alle tijd om onze wensen in kaart te brengen. Om het vervolgens perfect uit te voeren. Professioneel advies, gebruik van goede materialen. Hij werkt netjes.
Kortom: écht vakwerk!

De veranda is een echte blikvanger!
Jordi bedankt!
Wibo en Renate Schut
01-07-18 21:36:50
Al tijden zaten we te dubben over een veranda. Zou het niet te veel licht weg nemen uit onze eethoek, zou hij mooi aansluiten op het huis, welke houtsoort willen we gebruiken etc.etc. Allemaal vragen welke met goed en professioneel advies zijn beantwoord en dan is het afwachten wat het wordt als je elkaar de hand hebt geschud. Nou we kunnen zeggen dat we meer dan tevreden zijn met het vakmanschap, de kwaliteit en het overleg waar de werkzaamheden mee zijn uitgevoerd. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat er nu een prachtige veranda staat met een gave hoekkachel, een mooie glazen ruit in het dak voor optimaal licht en prachtig plafond met sfeervolle verlichting. De robuuste 20x20 palen maken het geheel af en heeft ons huis een verlengstuk gegeven waar we 365 dagen per jaar van kunnen genieten. Mannen bedankt!
Johan Wolbers
06-02-18 15:32:53
Inmiddels genieten wij al weer enkele maanden van onze overkapping en sierbakken die Smit veranda's heeft geplaatst.
Wij zijn erg tevreden over de mooie afwerking en prettige samenwerking (echt alles werd op persoonlijke wens gemaakt).
Opvallend dat echt al diverse mensen die bij ons op bezoek zijn geweest specifiek vragen wie verantwoordelijk is voor onze mooie overkapping en tuinaanleg.

Amber en Johan
Fam. Burgers
28-01-18 11:58:08
De heer Smit heeft bij ons een veranda gebouwd waar we alleen maar van konden dromen. Bij meerdere bedrijven langs geweest en niemand kon aan onze wensen voldoen, totdat we Smit veranda's en overkappingen op ons pad tegen kwamen. Door zijn vakmanschap en oude ambacht uit te voeren creëerde de heer Smit een sfeer in onze achtertuin precies zoals we voor ogen hadden. Hij gebruikt echt mooie materialen en tijdens de bouw een genot om naar te kijken. De volgende opdracht ligt al weer klaar, een mooie korfhaard/BBQ die we onder onze veranda willen laten plaatsen. Ook deze kopen we bij de heer Smit, want we hebben gezien hoe zorgvuldig hij is met zijn materialen. Smit veranda's en overkappingen heel erg bedankt en ik kan Smit veranda's en overkappingen aanbevelen bij een ieder die echt wat moois in zijn tuin wil hebben voor langere tijd. Met vriendelijke groet, Fam Burgers
Eylem Yilmaz
08-01-18 11:57:07
Wij wilden een open haard op bio-ethanol. Zoals wij het voor ogen hadden konden we echt nergens vinden of het was niet te betalen. Jordi heeft voor ons een meubel op maat gemaakt waar we super tevreden over zijn. Het meubel is heel mooi geworden en de afwerking is geweldig.
Ik kan Jordi bij iedereen aanbevelen.
Erwin en Geertje Seynaeve
05-07-17 10:15:57
Jordi heeft bij ons een veranda in de tuin geplaatst. Met zijn vakmanschap, oog voor kwaliteit en eigen suggesties/adviezen heeft hij ons voor de komende jaren een prachtig plekje gegeven om samen te genieten. Ook de kids zijn blij met het resultaat! Dank je wel Jordi!
Nelly en Fons Nolte
04-07-17 13:41:09
Jordi Smit heeft bij ons een overkapping tussen huis en bijkeuken gemaakt. Hebben een prima klus gedaan. Goede voorstellen over hoe te maken, met creatieve ideeen, op een nette en secure wijze en tegen een alleszins schappelijke prijs. Ook de nazorg was door deze club prima gedaan. Kunnen we werkelijk aanbevelen. Voor ons ook in de toekomst bij andere klussen een adres om op terug te vallen
Manfred en Monique Schenning
15-09-16 19:42:49
Jordi heeft met veel enthousiasme een prachtige veranda aan ons huis gebouwd. Weer of geen weer, hij ging gewoon door. Jordi is een gezellige en zeer nauwkeurige vakman. Hij heeft de veranda precies gemaakt zoals wij wilden. Alles was mogelijk. En wat een aanwinst is de veranda voor ons huis en onze tuin. We zijn we er ontzettend blij mee. Zelfs in deze kwakkelzomer hebben wij toch heel veel buiten gezeten. En in het najaar zullen er vast nog veel avonden volgen dankzij de heater die Jordi geplaatst heeft.
Fam. Berghuis
11-07-16 22:45:59
' Van een zandbak naar een strakke en sfeervolle tuin'

Jordi , wat zijn wij toch ontzettend blij met onze nieuwe, strakke en sfeervolle tuin! We krijgen dan ook ontzettend veel positieve reacties. In het najaar van 2015 werd eindelijk onze nieuwbouwwoning opgeleverd maar we kregen er een mooie uitdaging bij: een voor-, zij- en achtertuin met flink wat hoogteverschil. Onze conclusie was al vrij snel dat we hier proffesionele hulp bij nodig hadden. Via goede mond op mond reclame kwamen we bij je terecht. En deze positieve reclame heb je meer dan waargemaakt. Het hoogteverschil is echt vakbekwaam, strak en sfeervol opgelost. Volledig naar onze wensen! Tevens vonden we het erg gaaf dat je samen met ons (de klant) wilden werken aan deze pittige klus. Binnenkort volgen er bij dit bericht enkele foto's waarop iedereen de (fraaie) verschillen kan zien van voor en na de komst van Jordi. Tevens heeft Jordi ook de erfafscheiding (schutting en deuren) op maat gemaakt van douglashout.
Alvast veel kijkplezier toegewenst. We hopen dat een ieder de details goed kan zien.
Bart
30-04-16 13:22:08
Jordi heeft onze veranda erg mooi afgemaakt. Eerder was een andere aannemer begonnen, helaas leverde die erg slecht werk. Jordi heeft deze klus super afgemaakt en daarbij zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de beschikbare materialen. Het is een erg mooie en veilige veranda geworden.

Jordi heeft ons veel advies gegeven en is daarna erg nauwkeurig aan het werk gegaan. Het eindresultaat is helemaal zoals wij voor ogen hadden.

Jordi is een vakman, erg duidelijk in alle communicatie en maakt waar wat hij belooft en afspreekt. Wij raden hem zeker aan!!
Van Straten
18-12-15 19:07:53
Dhr Smit heeft bij ons een kozijn en deur geplaatst.
Hij komt zijn afspraken na,en levert goed werk af.
Hij doet dit nauwkeurig.Wij zijn erg te spreken over het geleverde werk.
Met vriendelijke groet Ferry en Annemarie
Kim Ongering
07-06-15 08:17:36
Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Smit heeft geleverd. Hij heeft zelf heel veel ideeën, alles kan in overleg. Hij werkt volgens de gemaakte afspraken en is flexibel.
Smit heeft bij ons een vlonder, tuinhuisje en hekwerk gemaakt. Hij werkt met heel fijn en mooi hout, wat onze tuin een mooie uitstraling geeft.

De volgende opdracht ligt er ook al. Een fietsenschuurtje aan de voorkant van het huis. Ik heb er de volste vertrouwen in dat deze ook helemaal naar onze zin wordt en dat Smit weer kwaliteit levert.

Ik zou hem bij iedereen aanbevelen. Een echte vakman!
Tonen: 5  10   20Aan de inhoud van de website kan geen rechten worden ontleend.