Outside Living
                                          


Smit Veranda's en Overkappingen

Apeldoorn


Welkom op onze website 

Heeft u zelf wel eens gedroomd van een veranda aan uw huis of in uw tuin? 

Dan zit u bij Smit Veranda’s en Overkappingen goed! Een houten veranda biedt huiselijke comfort, en is een aanwinst voor alle seizoenen. Een veranda of overkapping aan uw huis of vrijstaand geeft leefplezier, verlengt het buitenseizoen en het is een heerlijke plek om met familie en vrienden samen te zijn.    Bovendien geeft een veranda of overkapping uw woning meerwaarde.

Wij bouwen alle soorten buitenverblijven in Douglas/Lariks/Eiken/Hardhout

en met Steenstrips, 95% daarvan is maatwerk.

Wij komen hiervoor vrijblijvend bij u langs om te zien wat uw wensen zijn en ontvangt u een offerte op maat.

Ziet u bijvoorbeeld een veranda op internet dan maken wij deze 1 op 1 na of passen deze  aan naar uw wensen.

Deskundig advies en vertrouwd bouwen (alles onder één dakBij ons is ieder project uniek, wij bouwen alles zelf o.a. Tuinaanleg, grondwerk, fundering, elektra, bestrating, houten vloeren, schuttingen en haarden. Een totaal plaatje met maar één aanspreekpunt. Wij staan bekend om onze ervaring, de creativiteit en oplossingsgerichtheid, wij zien mogelijkheden waar andere het laten afweten. 

Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen op de site, mocht u vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Voor de nodige info verwijs ik u naar de contactpagina.

Tot ziens

met vriendelijke groet,

Team Smit veranda's en overkappingen

 

 

 

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
L Kleine
06-08-18 15:42:26
Jordi kent geen problemen, maar denkt in oplossingen. Vragen werden deskundig en zelfverzekerd beantwoord. Daarnaast droeg hij ook ideeën aan waar wij zelf nog niet over nagedacht hadden.
Onze wensen heeft Jordi samen met Bob tot het kleinste detail en op de millimeter uitgevoerd.
Supersnel en zeer secuur werk.
De communicatie verliep vlot, “nazorg” werd geleverd en we genieten volop van onze “Cave” met spotjes en buitenkeuken. Het aangebouwde schuurtje erbij is ideaal.
Nogmaals dank Jordi!!!
Freek en Caroline
04-08-18 22:31:32
Wat zijn blij met onze nieuwe schuur met veranda helemaal op maat gemaakt door Jordi. Jordi nam alle tijd om onze wensen door te nemen en had tijdens die gesprekken ook hele goede tips. De beste ideeën kwamen van Jordi, wat we zelf nooit hadden kunnen bedenken.
De veranda en schuur zijn werkelijk prachtig geworden, met mooie materialen gemaakt en iedereen die het heeft gezien geeft ook aan hoe goed afgewerkt alles is.
Daarnaast waren de 2 weken dat er gebouwd werd, fijne weken, waarin de aanwezigheid erg professioneel was en ook echt gezellig.

Kortom, wil je een veranda/­schuur/­overkapping oid, dan moet je echt bij Jordi zijn!
Paul en Wilma Mossink
08-07-18 16:49:02
Wij zijn heel blij met de overkapping en tuinpoort die Jordy bij ons heeft geplaatst. De overkapping is zeer professioneel en geheel naar onze wens in jaren 30 stijl op maat gemaakt. Hij denkt mee en geeft zeer goede adviezen, echt iets waar je iets mee kunt. Wij genieten iedere dag van onze overkapping en zijn heel blij, dat wij Jordy gevraagd hebben om dit te realiseren en zullen hem, door zijn vakmanschap dan ook bij
iedereen aanbevelen.
Ivo en Angelique van Dam
03-07-18 17:54:53
We zijn superblij met onze -op maat gemaakte- veranda!

Jordi nam vooraf alle tijd om onze wensen in kaart te brengen. Om het vervolgens perfect uit te voeren. Professioneel advies, gebruik van goede materialen. Hij werkt netjes.
Kortom: écht vakwerk!

De veranda is een echte blikvanger!
Jordi bedankt!
Wibo en Renate Schut
01-07-18 21:36:50
Al tijden zaten we te dubben over een veranda. Zou het niet te veel licht weg nemen uit onze eethoek, zou hij mooi aansluiten op het huis, welke houtsoort willen we gebruiken etc.etc. Allemaal vragen welke met goed en professioneel advies zijn beantwoord en dan is het afwachten wat het wordt als je elkaar de hand hebt geschud. Nou we kunnen zeggen dat we meer dan tevreden zijn met het vakmanschap, de kwaliteit en het overleg waar de werkzaamheden mee zijn uitgevoerd. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat er nu een prachtige veranda staat met een gave hoekkachel, een mooie glazen ruit in het dak voor optimaal licht en prachtig plafond met sfeervolle verlichting. De robuuste 20x20 palen maken het geheel af en heeft ons huis een verlengstuk gegeven waar we 365 dagen per jaar van kunnen genieten. Mannen bedankt!
Tonen: 5  10   20Aan de inhoud van de website kan geen rechten worden ontleend.